Molins de Rei

Programa electoral 2015

  • Actualitzat:
  • Creat:

Programa electoral amb què els i les socialistes de Molins de Rei ens presentem a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

Benvolguda vilatana, Benvolgut vilatà,
Tinc el privilegi de presentar-te el programa electoral amb què els i les socialistes de Molins de Rei ens presentem a les eleccions municipals del proper 24 de maig.
La suma de l’experiència d’haver estat quatre anys governant des de l’Ajuntament de Molins de Rei, coneixent de primera mà els projectes de la vila, les necessitats i inquietuds dels vilatans i vilatanes, més el recull en els últims mesos d’aportacions de futur i idees dels molinencs i molinenques, i de les entitats i associacions de la nostra vila, conflueixen en aquest document que us presento de projecte de futur per a Molins de Rei, amb la idea que la nostra vila ha de seguir transformant-se i que ha de seguir canviant.
És el nostre compromís amb la vila, la nostra línia de treball de continuació d’un projecte que vaig iniciar ara fa quatre anys. Un projecte que hem construït amb els treballadors municipals, amb les entitats, les associacions i els vilatans i vilatanes.
Perquè Molins és Primer, volem continuar treballant per lluitar contra els efectes de la crisi, generant més ocupació, creant riquesa econòmica i millorant la qualitat de vida de les persones, que tothom pugui gaudir d’un espai públic més amable i net, continuant impulsant polítiques d’educació, de salut, de formació, d’habitatge, i nous projectes per als joves i la gent gran.
Molins és Primer per fomentar accions per a la cultura, l’esport, per gaudir del riu i de la muntanya, per renovar el compromís amb el medi ambient, el comerç i les empreses.
Amb la voluntat de continuar treballant com ho he fet fins ara, amb un ferm compromís i autoexigència basada en la transparència i la participació, i amb un equip renovat amb moltes ganes i il·lusió de tirar endavant molts projectes, us convido a conèixer la nostra proposta de futur per a Molins de Rei.
Moltes gràcies

Xavi Paz Penche
Candidat socialista a l’Alcaldia de Molins de Rei
 

Fitxers adjunts: