Molins de Rei

El PSC es compromet a continuar amb la transformació del barri del Canal

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista a l’alcaldia de Molins de Rei, Xavi Paz, planteja la reforma dels carrers Sant Isidre i Primer de Maig per continuar millorant l’espai públic al barri del Canal.

Els socialistes de Molins de Rei han demostrat en els últims quatre anys un ferm compromís amb el Canal. El barri ha passat de tenir un camp de futbol amb unes instal·lacions indignes a un espai totalment renovat i adaptat a la pràctica esportiva de primer nivell i el parc del Baix Llobregat s’ha convertit en un nou centre pels aficionats als esports urbans.
La reforma de la Zona Esportiva Ricard Ginebreda finalitzarà amb una tercera fase d’obres que servirà per acollir esports com el tennis taula, la gimnàstica, l’escalada i la iniciació a l’atletisme. Ben aviat també s’iniciarà la construcció del nou institut Lluís de Requesens, un compromís adquirit amb el departament d’Ensenyament en aquest mandat. “Vetllarem pel compliment de les promeses de la Generalitat per garantir que comencen ja les obres del nou institut”, ha indicat el candidat a l’alcaldia, Xavi Paz.
Pels propers quatre anys, el PSC de Molins de Rei planteja continuar la transformació. Paz ha anunciat que “el carrer Sant Isidre s’ha de convertir en la nova rambla del Canal, reduirem l’amplada de la calçada sense perdre ni una sola plaça d’aparcament i ampliarem les dues voreres per garantir que es pot passejar bé i impulsar l’activitat comercial”. D’aquesta manera es connectarà de manera amable el barri del Canal amb la nova zona esportiva fins arribar al també renovat parc del Llobregat. “Culminem així una reforma integral del barri”, conclou Xavi Paz.
El PSC també vol actuar per millorar el carrer Primer de Maig. “Volem que deixi de ser el primer carrer del polígon El Pla i passi a ser l’últim carrer de la trama urbana de Molins de Rei”, ha afirmat el candidat socialista. A més, com ja va anunciar anteriorment, el programa del PSC referma el compromís amb el barri del Canal plantejant la reforma del parc Pont de la Cadena i el passeig Pi i Margall.