Molins de Rei

Xavi Paz “som un equip que ens definim per la coherència, la il·lusió i les ganes de treballar"

  • PSC Molins de Rei
  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat socialista a l’alcaldia presenta un equip que combina

continuïtat i renovació.

Xavi Paz va donar a conèixer la candidatura a la plaça de la Llibertat davant més de 260 persones. L’equip socialista incorpora 13 novetats i 10 independents. Un equip que segons Paz: “representa el que és Molins de Rei, representa les seves lluites, les seves reivindicacions, incorpora representants dels diferents barris i dels diferents sectors de Molins de Rei”.

I remarca “És un equip que es pot definir per la coherència, la il·lusió i les ganes de treballar pel futur, es transversal, divers, representant de tots els sectors i barris de Molins de Rei”. La candidatura està formada pels actuals regidors i regidores del grup municipal, reforçant l’experiència i bona feina feta en el govern del municipi i suma persones de diferents sectors i àmbits amb el mateix objectiu de recuperar un Molins de Rei just, igualitari i progressista.

Jessica Revestido acompanya a Paz com a número dos de la candidatura, Àlex Herrero, representant del Barri de Riera Nova serà el número tres, i els segueixen Ainoa García, Miguel Zaragoza, membres del grup municipal; Laia Castellana, politòloga i amb experiència al Parlament Europeu i Pep Puiggarí, també membre del grup municipal.

La llista està també formada per representants d’entitats veïnals, culturals com la Casa d’Andalusia o l’associació de paraguaians/es de Molins de Rei, esportius i activistes lgtbi, entre d’altres.

Paz va aprofitar la presentació de l’equip per aprofundir en tres idees del projecte socialista. En primer lloc va destacar que “farem servir totes les energies per fer de Molins de Rei el poble on es pugui desenvolupar el projecte de vida de tothom, amb igualtat d’oportunitats, defensant una vila sostenible, feminista i ecologista”. Per això serà important desenvolupar els projectes pels més petits, pels pares i mares i per la gent gran, tant l’activa com la que necessiti la solidaritat de tots nosaltres, fent especial menció a la construcció de la futura residència de la gent gran, projecte sobre el que va reafirmar el seu compromís.

En segon lloc va fer referència al dret de l’habitatge. Segons Paz, “estem molt millor que fa vuit anys en aquest camp. Ara hi ha terrenys, diners públics i tenim una empresa publica que pot fer els habitatges públics de lloguer que necessitem per satisfer la demanda de determinats col·lectius com els joves i la gent gran”. “Aquest solar es edificable i públic” va afirmar Paz, concretant la seva proposta en el tema de l’habitatge.

Per últim es va referir al dret a la mobilitat. Va reivindicar les fites assolides aquest 2019, amb l’assoliment de la zona 1 del transport públic i la licitació de les obres de l’estació de RENFE. I va afirmar la voluntat de continuar desplegant el pla de mobilitat i la creació de noves places d’aparcament, ja siguin en superfície o soterrades.

Paz va concloure l’acte apel·lant als presents a continuar treballant per uns bons resultats en les properes eleccions municipals que permetessin recuperar el projecte socialista de transformació de la vila que van aplicar del 2011 al 2017. “La pregunta que hem de fer als nostres veïns i veïnes és molt clara: Volen aquella transformació socialista o el desgovern actual?” Llista completa del PSC Molins de Rei a les eleccions municipals 2019 

Llista completa del PSC Molins de Rei a les eleccions municipals 2019

1- Xavi Paz

2- Jessica Revestido

3- Alex Herrero

4- Ainoa García

5- Miguel Zaragoza

6- Laia Castellana

7- Pep Puiggari

8- Esther Espinosa

9- Iván Mustieles

10- Noelia Caballero

11- Jéremy Piel

12- Puri Gutiérrez

13- Ramón Prat

14- Magda Borrull

15- Sebas Martín

16- Dora Bustamante

17- Antonio Pozo

18- Carmen Hidalgo

19- Jordi González

20- Rafaela Poley

21- Joan Barrios

Suplents

22- Sole Silva

23- Pere Royo

24- María Camenforte

25-Jorge Cabrera

26-María José Viyuela

27-Rafa Jiménez

28-Anselma Romero

29-Antonia Álvarez

30-Carmen Rodríguez

31-Carles Capella