Molins de Rei

Paz: El diumenge, per fer avançar Molins de Rei i el país, hem d’anar a votar socialista

  • PSC Molins de Rei
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC Molins de Rei organitza un acte al Casal d’Avis Primer de Maig per parlar de les propostes socialistes per a aquestes eleccions generals.

La sala del casal d’avis Prim­er de Maig es va omplir ahir per escoltar les propostes socialistes per a aquest diumenge, un dia en que ens juguem “que el país continuï avançant o es quedi bloquejat” tal com van explicar l’alcalde de la ciutat, Xavi Paz; i els candidats Sònia Guerra i José Zaragoza.

L’acalde, Xavi Paz, va donar la benvinguda i va demanar als i les presents que “d’aquí al diumenge parlem amb els i les indecises i els hi expliquem els nostres arguments, el perquè és tan necessari que aconseguim un govern progressista, social fort que és el que necessiten ajuntaments com el de Molins de Rei per continuar avançant.”

La diputada i candidata del Baix Llobregat, Sònia Guerra va parlar de la situació de bloqueig actual i de com els partits de dretes i els independentistes anteposen les banderes a les persones. Per Guerra: “ si hem de defensar una bandera que sigui la de la igualtat com van fer Zapatero i fa Pedro Sánchez, lluitant contra la bretxa laboral, que fa que les dones cobrem un 23% menys que els homes, i que fa que les pensions de les dones siguin un 44% més baixes que les dels homes”. En aquest sentit, la candidata també va assegurar preferir “la bandera de les pensions” i va recordar que “Pedro Sánchez s’ha compromès a blindar les pensions a la Constitució, per a que ningú les pugui tocar, no com partits com VOX que proposen privatitzar-les”.

Per últim, el diputat José Zaragoza va insistir en que actualment “ens volen separar en dos grups confrontats, com solucionarem així els problemes del país?”. A més va ser molt crític recordant que “Als que han admès que potser estaven equivocats, els radicals els titllen de “traïdors”. Davant d’això els partits “moderats” callen, calla PP i C’s davant VOX i callen Jxcat i ERC davant la CUP. Accepten les seves polítiques a canvi de les cadires” va dir.

Zaragoza va demanar als presents que fessin la reflexió de pensar “en què és millor Catalunya 7 anys després del procés?” i per últim declara que “sota les pedres i els contenidors cremats no hi ha democràcia. Tirar pedres, tallar carrers, impedir entrar a la gent a la universitat, insultar al que pensa diferent, dir que la premsa està manipulada... això no són drets, això no és democràcia.”

 

Molins de Rei 7 de novembre de 2019

Paraules clau: