Molins de Rei

Les Migas Lorquinas Solidàries recapten 1400€ per l’associació de suport als infants de Molins

  • PSC Molins de Rei
  • Actualitzat:
  • Creat:

La 5a edició de les migas lorquines solidàries va reunir a prop de 300 veïns i veïnes al barri del canal. En l’acte també van participar els candidats de la comarca a les eleccions del 10N, que es van comprometre a seguir treballant per Molins de Rei.

Las "Migas Lorquinas Solidàries" han estat un nou èxit de participació. Més de 500 plats repartits en aquesta jornada d'ambient festiu i distès,  que organitza el PSC Molins de Rei juntament amb els i les membres de l'antiga Agrupació Lorquina. En aquesta edició s'ha aconseguit recaptar un total de 1400€  entre la rifa i la venda de gorres del "posa't la gorra"  que es destinaran íntegrament a l'Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, que treballen contra el càncer infantil.

Des de l'agrupació socialista, la primera secretària Jessica Revestido va agrair la gran tasca feta per tots els col·laboradors i col·laboradores, en l'elaboració de les migas com en la pròpia organització de l'acte, "ja fa 5 anys que vam recollir el relleu a l'Agrupació Lorquina, i vam sumar a l'activitat el punt solidari en el recapte de fons destinats entitats de la vila de caire social i solidari, i en cada edició els molinencs i molinenques que participen es superen en la col·laboració i aportació". Xavi Paz, alcalde socialista de Molins de Rei, va aprofitar la ocasió per recordar que "els i les socialistes treballem dia rere dia, des del govern municipal, per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, en col·laboració amb les entitats de la vila com la que avui està convidada, i també amb altres agents implicats". Paz va aprofitar per recordar que ha estat amb el govern socialista que "s'han desencallat aspectes estratègics per Molins de Rei com la inversió en l'estació de la Renfe o com la connexió de l'A2 amb la AP7, infraestructures molt necessàries per nosaltres i que hem de seguir treballant en aquesta línia conjuntament". La diputada Sònia Guerra, candidata a les properes eleccions del 10 de novembre, convidada a l'acte posava de relleu que "el nostre objectiu com a Govern socialista és ser útils als nostres alcaldes i alcaldesses, treballar coordinadament per Molins de Rei i per a tota la ciutadania".

Les membres de la junta de l'associació de Suport als Infants de Molins de Rei, van agrair la iniciativa solidària, així com la participació de tots els assistents en la causa de la seva entitat, la lluita contra el càncer infantil. "Tota l'ajuda que podem rebre per a poder alleugerir i millorar les condicions de vida dels nens i nenes amb aquesta malaltia, sempre suma"

Molins de Rei, 29 d’octubre de 2019

Paraules clau: