Molins de Rei

Diada 2019: Xavi Paz reclama tornar al diàleg i a refer ponts de comunicació

  • PSC Molins de Rei
  • Actualitzat:
  • Creat:

La crida al diàleg, a la col·laboració i a l'entesa entre governs i entre societat, així com la reivindicació del municipalisme com a eix vertebrador del nostre país, han estat les línies clau del discurs institucional de la Diada d'enguany.

Fotografia de Viu Molins de Rei
Fotografia de Viu Molins de Rei

Xavi Paz, alcalde socialista de Molins de Rei, ha volgut remarcar en el seu discurs la necessitat de recuperar el diàleg, "cal treballar de forma continuada per refer ponts de comunicació i de relació entre els governs i, perquè no, també entre les societats per afavorir un clima que permeti buscar solucions de forma serena i amb més garanties d’èxit."

"Totes les idees i totes les propostes constructives són benvingudes i ho seran en els propers anys."  Així mateix defensava establir un espai de relacions favorables amb tots els grups municipals que es tradueixin en millores per la nostra vila.

Paz va acabar el seu discurs convidant-nos a gaudir de l'Onze de setembre com una data que ha de servir per reivindicar i per incloure a parts iguals: "El nostre país sempre ha estat així: inclusiu, receptiu i generós. La diada nacional no pot ser d’una altra manera"

 

Fitxers adjunts: